Doliu în fotbalul românesc! Florin Hidișan s-a stins la doar 40 de ani!

 

Fostul fotbalist l-a luptat mai bine de un an cu o boală necruțătoare, iar în cele din urmă corpul său a cedat.

 

Florin Hidișan a murit la doar 40 de ani, după o bătălie grea cu cancerul. La fel ca și pe teren, fotbalistul a demonstrat că este un luptător, însă, în cele din urmă, după mai bine de un an, corpul său, care ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme, a cedat. Fostul fotbalist a fost diagnosticat cu cancer la stomac, boală ce a avansat într-un ritm alert.

 

Până în ultima clipă, jucătorul a sperat că se va trata în Statele Unite. De altfel, bunul său prieten Bogdan Apostu a și lansat un apel umanitar în urma căruia, din donații, s-au strâns aproximativ 20.000 de euro, bani însă care nu au fost îndeajunși pentru costurile tratamentelor medicale de peste Ocean.

 

Vara trecută, Bogdan Apostu a scris pe contul său de facebook: „Luptă, Piticule! Noi suntem lângă tine! N-am să stau să adun anii de când îl cunosc. Adun orele de când am aflat și refuz să cred că piticul e atât de încercat de viață. N-am să stau s-o lungesc pentru că nu-i timp de pierdut. Cu toții îl cunoaștem pe Florin Hidișan. Toți i-am admirat golurile, pasele și driblingurile. Tremur când scriu aici, cum cred că a tremurat și bara din Ghencea până la demolare la șutul lui de la jumătatea terenului. Atunci era o finală pentru Steaua, azi Hidi își trăiește propria finală.

Recent a fost diagnosticat cu “Formațiune tumorala exulcerata pe curbura stomacală. Metastaze”. N-aș cunoaște să vă dau multe detalii. Știu doar că Florin are nevoie de noi. Iar lumea fotbalului, din care el face parte, a fost mereu receptivă când i s-a cerut ajutorul. N-o face piticul, o fac eu pentru el. Haideți să ajutăm un frate, de doar 39 de ani, ce are viața înainte. Oricine vede acest mesaj, poate ajuta cu un share, cu un tag, cu o sumă de bani, oricât de mică, cu un tricou sau o pereche de mănuși. Toate vor fi scoase la licitație aici, iar banii vor ajunge la Florin, pentru că are atâta nevoie de ei. Haideți toți în echipa piticului pentru finală. IN SCURT TIMP, VOM INCEPE LICITATIA PENTRU TRICOURI, alaturi de nume mari ale FOTBALULUI ROMÂNESC!”

 

Anunțul dispariției premature a lui Florin Hidișan a fost făcut de clubul U Cluj, tot pe rețelele de socializare: "Fostul jucător al Universității Cluj, Florin Hidișan s-a stins astăzi din viață. Florin Hidișan a îmbrăcat tricoul lui ”U” în 2013. De mai bine de un an, acesta a dus o luptă crâncenă împotriva cancerului, bătălie pe care din păcate Florin a pierdut-o. În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată și de cei apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!"

 

Florin Hidișan s-a retras din fotbal în anul 2014 și a jucat în anul 2014. A jucat pentru FC Argeș, FC Brașov, CS Otopeni, UTA, Pandurii și U Cluj. Florin Hidișan a avut 104 meciuri și șapte goluri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest