Dorian Popa a investit o groază de bani în garaj: „Nu pot să mai plec de aici!”

 

Vloggerul își face toate poftele, iar bolizii de lux pe care îi deține nu puteau să nu beneficieze de condiții de cinci stele.

 

Dorian Popa nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba de investițiile din propria locuință. Vedeta și-a dotat întreaga vilă cu accesorii scumpe, iar acum a venit rândul garajului să fie amenajat.

 

În ultimul vlog făcut pe Youtube, Dorian Popa a prezentat piscina casei, bradul primit, dar și garajul cu dotări speciale. Acesta din urmă arată într-un mare fel, artistul stabilind să fie cu nuanțe de negru, dar și cu numeroase oglinzi. Chiar și sectorul rezervat sculelor arată impecabil. Inclusiv vlogger-ul a rămas uimit de modul în care a reușit să-și amenajeze garajul în care va parca Lamborghiniul din dotare.

 

”Doamne, cum arată! Nu pot să cred! Ia vedeți, fraților, garajul meu. Uitați-vă cum arată totul. Nu pot să mai plec de aici. Cum vreodată să îmi spună mie cineva că este mai bine fără oglindă? Păi du-te la plimbare”, a spus Dorian Popa în ultimul său vlog.

 

Întrebat de fanii din online cât a cheltuit în ultimii 5 ani, Dorian Popa le-a răspuns acestora că suma se ridică, cu aproximație, la 3 milioane de euro. Însă nu toți acești bani au fost investiți în propriile plăceri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest