Dorian Popa a spus care e suma de bani pe care o face din YouTube! Încasează lunar zeci de mii de euro!

 

Dorian Popa a reușit, de-a lungul timpului, să intre la inimile celor care îl urmăresc grație naturaleții și atitudinii pozitive de care a dat dovadă în situațiile limită! Artistul se numără printre cei mai populari vloggeri, iar exclusiv pentru Antena Stars, a dezvăluit câți bani scoate din YouTube lunar!

Cine nu îl știe pe Dorian Popa, înseamnă că nu este român! Artistul este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din showbiz-ul autohton, în mediul online, iar fiecare clip pe care îl filmează și îl urcă pe canalul său de YouTube strânge sute de mii de vizualizări într-o clipită.

Dorian Popa a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că atunci când a început să publice clipuri pe YouTube nu se gândea că va ajunge atât de popular, însă știa că dacă va reuși să îi cucerească pe cei care îl urmăresc, atunci va deveni independent financiar.

“Nu mi-am setat targeturi atât de îndepărtate și de mari atunci când m-am apucat de YouTube. Nu am avut un target financiar în primul rând. Am avut mai mult un target sentimental pentru că vedeam că îmi place ce se întâmplă pe YouTube și știam că dacă Dumnezeu mă va ajuta să reușesc, acolo voi avea independență și putere proprie.”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa a spus care e suma de bani pe care o face din YouTube!

Potrivit spuselor sale, artistul încasează între 7.000 și 15.000 de euro lunar din YouTube, pe baza vizualizărilor pe care le face la clipurile pe care le încarcă. Totodată, Dorian Popa a ținut să precizeze că veniturile variază în funcție de cât de bun este contentul pe care îl creează.

“Câștigurile variază. Veniturile propriu-zise sunt extrem de mici în România. Este vorba de cât de bune sunt lunile tale, pentru că atunci când lansezi o piesă și e hit, veniturile îți cresc substanțial în următoarele 2-3 luni.

În funcție de cât rulează piesa și cât de bine merge. Dar putem spune că un interval pentru un canal de 2 milioane de subscriberi poate varia între 7.000 și 15.000 de dolari. Cheia succesului e să fii natural, să respecți oamenii care te urmăresc, pentru că colegii mei trebuie să înțeleagă că la noi în branșă se aplică regula “clientul nostru, stăpânul nostru”, iar clientul nostru este publicul.”, a mai spus artistul pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest