De ce nu a mers Dorian Popa la înmormântarea tatălui său: „Voia să mă atragă de partea lui”

 

Deși este unul dintre cei mai apreciați artiști din spațiul românesc, nu mulți sunt cei care cunosc drama lui Dorian Popa. Cântărețul a avut o copilărie grea și o relație deloc bună cu tatăl său. La ani distanță, Dorian a vorbit despre motivele care au stat la baza deciziei de a nu merge la înmormântarea părintelui său.

Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, pregătit să îi ajute pe cei care se află la ananghie, Dorian Popa a fost supus de-a lungul vieții la grele încercări. Cu o copilărie grea, crescut doar de mamă, artistul a reușit să treacă peste obstacolele pe care le-a întâmpinat, chiar dacă unele dintre ele i-au lăsat răni adânci în suflet.

De ce nu a mers Dorian Popa la înmormântarea tatălui său

Atunci când era mic, părinții lui Dorian Popa au decis să divorțeze, iar mama sa a fost nevoit să îi crească de una singură, atât pe el, cât și pe fratele lui. Destrămarea familiei a reprezentat pentru el o mare încercare, fiind un moment dificil care l-a afectat profund.

Pe lângă faptul ca tatăl său nu a adus nicio contribuție la creșterea lui sau a fratelui său, acesta a încercat să îi îndepărteze pe cei doi de femeia care le-a dat viață. Iar pentru că și-au dat seama de scopul părintelui lor, Dorian Popa și fratele lui au decis să se rupă total de tatăl lor și să îi acorde atenție maximă mamei.

”El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit.”, a spus Dorian Popa, în cadrul unui interviu.

Deși a mărturisit că și-a iertat părintele pentru absența din viața lui, Dorian Popa nu a fost la înmormântarea lui din cauza unor proiecte pe care le derula în acea zi, preferând să își pună cariera pe primul plan.

„Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a mai spus Dorian Popa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest