Dorian Popa a strâns o avere fabuloasă în 2022

 

Cu toții am auzit de Dorian Popa după ce a apărut într-un serial celebru la televizor, însă imaginea pe care și-a creat-o atunci și cea pe care o are acum este cu totul diferită. Dintr-un actor care a furat inima multor românce, la un om de afaceri de succes a fost doar un pas.

Vloggerul a dezvăluit ce avere uriașă a strâns doar în 2022, când în conturile sale au intrat peste 2 milioane de euro, iar investițiile nu se opresc aici. Dorian Popa are de gând să facă și mai mulți bani, investind și mai mult în afacerile cu care i-a obișnuit pe oameni.

Vedetele au venit cu rezoluții pentru anul 2023, dar și cu o retrospectivă a realizărilor cu care se laudă la sfârșit de an. Dorian Popa are o listă lungă de lucruri cu care este mândru, fiind un bărbat care a muncit în continuu și a reușit să facă investiții la care alții doar visează.

După ce și-a construit o vilă de lux, Dorian Popa a continuat să își extindă pasiunea până a ajuns să își construiască un întreg cartier de case, cu care face o mulțime de bani. Chiar dacă conturile sale bancare au câteva milioane de euro, vloggerul nu vrea să se oprească aici, fiind în construcție cu alte câteva case care vor fi gata curând. Mai mult, Dorian Popa are în plan să deschidă un cartier imens.

”Aștept mașinuța. Alea două (n.r. milioane de euro) sunt de anul trecut, în total sunt mai multe, dar nu vorbim despre ele că cică nu este în regulă. Dau drumul la următoarele case, extindem cartierul de la 6 la 12 case, zilele acestea trebuie să mai cumpăr un terenaș mic. Planul mare pentru 2023 este să cumpăr un teren de 8000 mp, pentru că vreau să fac un cartier mare de 30 de case”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest