Dorian Popa a vândut prima casă cu 200.000 de euro

 

Dorian Popa a câștigat sute de mii de euro de-a lungul anilor, așa că și-a permis mereu să-și facă orice poftă. Până acum a investit în imobiliare și în mașini, dar de data aceasta a decis să schimbe puțin lucrurile. Cu ocazia Crăciunului, influencerul și-a achiziționat un lanț de aur cu diamante în valoare de 65.000 de euro.

În copilărie, Dorian Popa nu și-a permis lucrurile pe care acum le poate avea cu ușurință, așa că, ajuns la maturitate, nu își lasă nicio dorință neîndeplinită. Afacerile în domeniul imobiliarelor îi aduc în cont vlogger-ului mii de euro, venituri pe care acesta a decis să le ruleze.

Acesta face o avere din complexul de șase locuințe pe care tocmai l-a construit. Fiecare casă va fi pusă la vânzare cu 200.000 de euro, adică va încasa în total 1.200.000 de euro.

„Matematică e simplă și cred că toată lumea o știe, cei care mai aruncă un ochi pe internet, sunt șase case a câte 200.000 de euro căsuța, înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate. Prețul nu se va modifica, eu am promois în fața lui Dumnezeu că aceste prime șase case vor costa 200.000 euro, într-adevăr se previzionează că prețurile vor exploda din primăvară, dar eu am o promisiune în fața lui Dumnezeu și o voi respecta, ce se va întâmpla cu următoarele vom vedea, piața va dicta”, a declarat Dorian Popa.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest