Dorian Popa, experiență neplăcută pe drumurile din vestul României: „Lansatoare de mașini înspre capetele pietonilor”

 

Vlogger-ul a adus critici vehemente celor care au gândit și executat anumite tronsoane din drumurile publice.

 

Dorian Popa a trebuit să ajungă la Oradea. S-a înarmat cu multă răbdare, s-a urcat în bolidul său și a pornit la drum. Experiența șofatului de-a lungul țării a împărtășit-o cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Dacă lucrurile au decurs relativ bine pe bucățile de autostradă construite în Transilvania, imediat după ce a ieșit de pe drumul de mare viteză, cum a trecut de Turda, artistul a întâmpinat numeroase probleme.

 

Cântărețul s-a arătat total nemulțumit de modul în care au fost gândite și executate limitatoarele de viteză de pe drumul dintre Turda spre Oradea. Scuarurile, care de altfel se află cam pe toate drumurile publice din Occidentul civilizat pentru limitarea vitezei, l-au nemulțumit teribil pe Dorian Popa, care a apreciat că este foarte greu să ieși din ele, riscând să ajungi în casa cuiva.

 

”Cine lucrează la poduri și șosele și drumuri în România, eu cred că e pe...După autostradă, de la Turda înspre Oradea, înainte și după localități, cineva a avut inspirata idee să facă pe mijlocul șoselei niște scuaruri de vieză, să te încetinească, dar sunt făcute cu atâta inteligență, încât abia încapi să te bagi la loc, înapoi. Dacă nu te-ai băgat bine, s-ar putea să intri în casa lui nenea ăla, care stă după scuar. Ca să nu mai vorbim despre opritorii de viteză, îi numesc eu lansatoare de mașini înspre capetele pietonilor. Deci din șosea, la un moment dat îți iese o chestie mare, nesemnalizată, menită să te arunce în capul pietonilor. Cine le gândește pe astea?”, a spus cunoscutul vlogger pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest