Dorian Popa le-a răspuns celor care l-au criticat că și-a luat mașină de 300.000 de euro: „N-am primit nici de la mama, nici de la tata”

 

Cunoscutul influencer spune că a realizat totul în viață prin propriile forte, cu sacrificii și nu a cerut ajutor de la nimeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

La începutul lui septembrie, Dorian Popa anunța că-și achiziționează un bolid de 300.000 de euro. Postarea sa de pe Youtube a avut sute de comentarii, unele dintre acestea criticându-l pe influencer pentru că promovează o astfel de mașină de lux în condițiile în care majoritatea românilor se află într-o sărăcie lucie, afectați în ultima perioadă și de criza globală.

 

Artistul nu a lăsat lucrurile așa și le-a transmis celor care-l critică faptul că a ajuns la actualul statut financiar numai prin muncă: „Am postat zilele trecute vlogul cu Maybach-ul GL 600 sau GLS 600 și iată o tonă de comentarii vizavi de faptul că țara arde și baba se piaptănă. În situația de față țara e România și e implicit reprezentată de cei care au dat cu hate la acel vlog. Și baba e subsemnatul, înțeleg că i-am deranjat pe unii că îmi iau o mașină în valoare de 300.000 de euro în vremuri în care într-adevăr lucrurile sunt un pic atipice, iar economia se mișcă mai greu decât în timp normal. Fratele vostru a muncit draconic și îi mulțumesc din sufletul lui Dumnezeu că a ales acest drum pentru mine și nu regret o secundă. Pe măsură ce anii au trecut mi-am dat seama că îmi place mult să muncesc, îmi place să am rezultate și că distracția nu trebuie să fie pe locul doi, ci chiar pe locul 3, 4 sau 5 din punctul de vedere al priorităților din viața mea”.

 

Dorian Popa face bani ca influencer de pe urma vizitelor pe care le primește. Apoi și-a dezvoltat și cariera în muzică și actorie. A devenit între timp și om de afaceri, investind în domeniul imobiliar. El le-a transmis urmăritorilor: „Mulți dintre noi am fost sau suntem săraci. Asta nu înseamnă că trebuie să ne complacem în situația asta. Nu am primit mașina nici de la mama, nici de la tata, nu am cerșit, nu am furat, nu am făcut lucruri ilegale. Am muncit de luni până duminică non-stop, muncesc de luni până duminică. Ce mă îngrijorează pe mine e că mulți dintre cei care aruncă cu hate au fost vara asta cel puțin o dată sau de două trei ori la mare, probabil că vara aceasta au fost cel puțin la un festival, poate că în weekenduri au fost la cluburi, la grătare sau alte petreceri”.

 

Influencerul le-a spus celor care-l critică că a făcut avere cu numeroase sacrificii, transmițându-le acestora că nu a mai fost într-o vacanță de cel puțin 5 ani: „Nu îmi place să ies în față cu chestia asta, nu ai de ce să o menționezi decât dacă ajungi în situație ca aceasta. Eu nu am am fost în concediu de circa cinci ani, șase ani de zile. Și ultima mea vacanță a fost una contractată cu Ministerul Turismului din Dubai unde pot spune că m-am simțit bine. Am avut un job unde m-am simțit ca într-un concediu. Să nu credeți că e ușor. În momentul în care ai mașini de sute de mii de euro sau construiești un cartier de sute de mii de euro sau ai o casă de sute de mii de euro nu îți e și ție de un Santorini, un Monaco, la Mamaia, poate chiar la munte. Dacă vrei în viață rezultate trebuie să faci sacrificii!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest