Dorian Popa, pus de angajații de la shaormerie într-o situație neprevăzută! „Se așteptau să mă supăr”

 

Vloggerul a rămas surprins după mesajul primit din partea celor care lucrează la fast-food-ul său. Când a ajuns la locație a fost de-a dreptul șocat.

 

Dorian Popa a investit banii făcuți din vlogging într-o serie de afaceri. Atât în imobiliare, iar mai curând în domeniul fast-food. Astfel, el a deschis o shaormerie, care s-a bucurat de un real succes la început. Grație și promovării pe care vlogger-ul a făcut-o, atunci când a oferit 3.000 de produse gratuit.

 

Strategiile de promovare se pare că au funcționat minunat pentru Dorian Popa. Patronul a bătut tot orașul pentru a mânca o shaormă la propriul local, însă a avut parte o mare surpriză. Chiar dacă a rămas cu burta goală, afaceristul s-a bucurat imens! Iată ce s-a întâmplat: angajații i-au transmis patronului că nu au cum să-i prepare shaorma mult dorită, și asta pentru că stocul de lipie Hâtz a fost epuizat!

 

”Nu mai știam cum să fac, mai aveam puțin și o luam pe linia lui 41, numai ca să ajung mai repede la copiii mei dragi, frumoși și harnici. Cu ce mesaj crezi că mă întâmpină, se așteptau să mă supăr. Al nostru zice: Doriane, o să te supăr, dar îmi pare rău, nu mai avem lipie Hâtz. Am terminat-o pe toată!”, a povestit Dorian Popa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest