Două ispite s-au cuplat după Insula Iubirii: ”Suntem împreună de aproape opt luni” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

În reality-show-ul de la Antena 1 au avut rolul de a destrăma cupluri. Acum, vraja iubirii i-a atins și au ajuns să formeze ei înșiși o pereche.

 

S-a înregistrat o premieră la Insula Iubirii. În fapt, după încheierea show-ului de la Antena 1. Două dintre ispitele participante la emisiune au ajuns să formeze un cuplu. Este vorba despre Karina Fetica și Marco Cigognini. Dacă în cadrul emisiunii, dat fiind formatul, nu s-au intersectat, povestea lor de iubire a început după ce s-au întors în țară, la București. Durează de aproape 8 luni de zile, cei doi s-au mutat împreună și sunt mai fericiți ca niciodată.

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cei doi au rememorat clipele care i-au adus alături. ”Suntem împreună de aproape opt luni, pe 15 septembrie facem chiar opt luni. Nu se știe când ne-am îndrăgostit, așa am simțit la un moment dat și i-am spus „Te iubesc”. De la o zi la alta cred că a crescut ceva, acolo, între noi, un sentiment. Am fost niște cuminți pe insulă, nimeni nu a făcut nimic cu nimeni”, au povestit cei doi.

 

Marco Cigognini susține că el ar fi făcut primul pas, ce-i drept virtual, având în vedere că de Crăciun i-a cerut prietenia Karinei pe rețelele de socializare. După acest episod a urmat o întâlnire la dublu, pentru ca apropiații fetei să-și dea acordul pentru relație.  ”Eu am făcut primul pas, pentru că am adăugat-o pe Instagram de Crăciun, dar ea, după Revelion, pe 1 ianuarie, mi-a scris pentru că a văzut că la mine la club era petrecere. De acolo am invitat-o să ieșim și ea nu a vrut la cină, prima dată și a doua oară a ieșit la cină cu mine”, ne-a mărturisit Marco Cigognini.

Karina Fetica este fericită și împlinită în relația cu Marco, dar nu dorește să grăbească pașii, ci totul să vină de la sine, bucurându-se acum nespus de momentele petrecute împreună cu iubitul ei: ”Eu una dintotdeauna mi-am dorit o familie și să mă căsătoresc, dar nu se știe ce se va întâmpla pe viitor, cred că e încă devreme ca să vorbim despre pasul acesta, lăsăm lucrurile așa cum vin, zi de zi. Stăm foarte mult împreună, locuim împreună, să ne bucurăm unul de celălalt, să ne cunoaștem din ce în ce mai mult”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest