Dramă în familia lui Culiță Sterp

 

Culiță Sterp, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, trece prin clipe grele. O tragedie aduce tristețe în sufletul lui și a familiei sale. Ce persoană iubită din viața lor s-a stins din viață.

Ileana Sterp a făcut anunțul trist. Sora manelistului a postat pe o rețea de socializare un videoclip alături de un mesaj de adio prin care a dat vestea tristă că părintele Ioachim a murit la o zi după ce și-a sărbătorit ziua de naștere.

Pentru Carla, fiica Ileanei Sterp, părintele Ioachim a fost străbunic. Sora artistului nu a mai apucat să îl viziteze duminică pentru a-l felicita cu ocazia zilei în care împlinit vârsta de 93 de ani.

Sora lui Culiță Sterp se simte binecuvântată și onorată că a avut ocazia să întâlnească un asemenea om. Părintele Ioachim s-a stins din viață și va rămâne o amintire în sufletele tuturor.

„De azi, ochii lui blânzi ne privesc de la Domnul! 😥
“Să fie buni, cu răința nu facem nimic!”
Asta mi-a spus moșu să le transmit urmăritorilor mei când l-am vizitat ultima dată. Carla nu a avut bunic din partea soțului, dar a avut străbunic și țin minte cât de fericit a fost când s-au întâlnit prima dată. Moșu avea o blândețe și o bunătate aparte pe care nu le-am întâlnit la nimeni. Mă simt onorată și binecuvântată că l-am cunoscut și că ne-a umplut inimile de bucurie în acești ani.
Ieri a împlinit 93 de ani, Carla l-a vizitat împreună cu Dani și familia, urma să mergem încă o dată duminică… Vom merge, dar el nu ne mai așteptă😢”, a scris Ileana Sterp.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest