Drama prin care a trecut Roberta Boccia de la Chefi la Cuțite: „Într-o croazieră, mi-a rupt o mână”

 

Italianca ajunsă la Chefi la Cuțite i-a impresionat pe jurați cu povestea ei de viață. Calvarul prin care a trecut Roberta Boccia.

 

Roberta Boccia, 31 de ani, a trecut printr-o veritabilă dramă în trecut. Concurenta de la Chefi la Cuțite a avut o viață de calvar alături de un fost partener, care a lăsat-o și cu un copil. Fostul iubit al fetei era de o violență ieșită din comun, din ce a povestit concurenta, fapt care a marcat-o profund, ajungând să aibă traume adânci, greu de vindecat.

 

În fața juraților de la Chefi la Cuțite, Roberta și-a deschis sufletul, povestindu-le acestora prin ce a trecut. În urma relației cu fostul partener s-a ales cu capul spart, dar și cu o mână ruptă în urma unei experiențe ce ar fi trebuit să fie de vis pentru orice femeie, și anume o croazieră în doi. În cele din urmă, femeia nu a mai suportat calvarul și a decis să se despartă de bărbat, în urma relației rămânând cu un copil. Pentru a supraviețui în București, Roberta Boccia are trei job-uri: este barmaniță, pizzară, dar predă și italiana.  

 

”Nu sunt împreună cu tatăl fiului meu, pentru că el era foarte violent, mă lovea, mă bătea. M-a amenințat cu moartea, m-a bătut foarte mult, am ajuns la spital. M-a apucat de cap și m-a lovit de perete de mai multe ori. S-a oprit abia când a văzut că am capul spart. S-a oprit și m-a dus la spital. Odată, într-o croazieră, mi-a rupt o mână. Dar sunt puternică”, a dezvăluit Roberta.

 

Roberta Boccia le-a gătit juraților paste cu cartofi și a primit în schimb două cuțite, astfel că a trecut în etapa următoare. Concurenta a fost mulțumită și încântată de experiența trăită în emisiunea Chefi la cuțite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest