După ce și-a câștigat independența financiară, Alexia Eram își înțeapă celebra mama: „N-a fost foarte darnică!”

 

Tânăra influenceriță a povestit că părinții au ținut-o din scurt pentru a înțelege și ea cât de greu se fac banii.

 

Alexia Eram a reușit fulgerător să-și facă un nume în online-ul românesc, iar acest fapt a contribuit din plin la realizarea ei și pe plan financiar. A încheiat numeroase contracte, drept urmare într-un timp record a reușit să-și câștige independența financiară față de părinții ei celebri. Sunt deja trei ani de când fata Andreei Esca este pe picioarele ei.

 

Puștoaica a ajuns astfel să se întrețină singură, să nu mai aibă nevoie de banii părinților. Iar veniturile nu sunt deloc de negrijat, având în vedere că-și permite vacanțe exclusiviste și are o garderobă de invidiat. Ea a dezvăluit însă că datorită educației financiare pe care a primit-o din partea Andreei Esca a învățat să-și drămuiască banii și nu face niciodată cheltuieli exagerate, care să-i depășească bugetul.

 

„Cred că se fac aproape trei ani. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power. Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare’’, a declarat Alexia Eram pentru ego.ro.

 

Totodată, Alexia a mai dezvăluit că atunci când stătea pe banii părinților aceștia nu erau niciodată prea mulți: „Mama, dar niciunul nu a fost atât de darnic. Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest