După cursa din ediția de ieri America Express, care a fost lider de audiență, echipele se transformă în revoluționari și luptă pentru amuletă pe o plantație de cactuși

 

          Ediția America ExpressDrumul aurului difuzată ieri seară de Antena 1, de la ora 20:30, a adus cea dintâi imunitate din etapa a treia echipei formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. A fost o victorie obținută cu efort, dar și... cu ajutorul
Joker-ului, pe care cei doi concurenți îl câștigaseră la întrecerea precedentă. Astfel, Joker-ul
le-a oferit posibilitatea de a sări peste o misiune, ajungând primii la Irina Fodor. Iar dacă pentru ei a urmat mult dorita pauză, cu tot confortul oferit de cazarea la hotel, celelalte echipe au continuat cursa spre un punct simbolic pentru istoria Mexicului: statuia revoluționarului Emiliano Zapata, din orașul Ayala. Echipele situate pe primele trei locuri au fost Bie și Mikey, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru – ei sunt cei care în ediția din această seară vor continua incursiunea în paginile de istorie dedicate revoluției mexicane, lupta pentru cea de-a doua amuletă păstrând aceeași temă, care îi va provoca și la o transformare surprinzătoare.

           Cea de-a zecea ediție a celui mai dur reality show din România a fost din nou pe primul loc în opțiunile telespectatorilor, pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, pe tronsonul publicului comercial cu vârste între 21 și 54 de ani, emisiunea a înregistrat 8.9 puncte de rating și 28.6% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.5 puncte de rating și 21.1% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 8 puncte de rating și 20.7% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.9 puncte de rating și 17.8% cota de piață. În minutul de aur de la 21:53, peste 1,6 milioane de telespectatori au urmărit în fața micilor ecrane cursa de pe Drumul Aurului.

          America Express continuă! În această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, echipele situate ieri pe primele trei locuri se transformă... în revoluționari și dau lupta pentru amuletă pe o plantație de cactuși! Bie și Mikey, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru vor purta costumația revoluționarilor de altădată și se vor bate pentru mult râvnita amuletă într-un loc aparte: pe o plantație de cactus nopal, unde s-au dat lupte grele în timpul revoluției mexicane. Iar concurenții se vor avânta în această luptă cu tot elanul, chiar dacă mustățile din dotare nu au fost pe placul tuturor! Misiunile vor fi neașteptat de inventive, împletind muniția cu... ecuațiile, așa cum numai la America Express se poate întâmpla. Iar echipa câștigătoare va obține amuleta, dar și dreptul de a decide ordinea plecării în următoarea cursă, una cu o miză extrem de importantă: a doua imunitate. Concurenții care vor ajunge victorioși la Irina Fodor vor putea astfel să li se alăture lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea în tihna oferită de cazarea la hotel. Cine va câștiga amuleta, dar și cine se va bucura de avantajele celei de-a doua imunități după o cursă extrem de încordată telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest