După peste 6 ani, Alina Eremia se iubește cu partenerul ei ca-n prima zi! Cum au fost surprinși cei doi!

 
+2 click pentru
galerie

Alina Eremia și Edi Barbu sunt într-o relație ce va împlini în curând 7 ani. Cei doi s-au filmat într-o ipostază romantică.

 

Pe lângă cariera de succes, cântăreața este împlinită și pe plan sentimental. Flacăra iubirii dintre vedetă și partenerul său, Edi Barbu, arde ca-n prima zi. Cel puțin așa rezultă dintr-o filmare făcută publică de Alina Eremia în care sportivul îi fură un sărut. Dovadă că după atâția ani de relație totul decurge excelent între cei doi.

 

După ce le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram că și-a îndeplinit dorința de a-și lua un fotoliu de masaj, Alina a postat un Story blurat în care apare alături de iubitul ei într-o ipostază tandră. Este unul dintre momentele rare în care vedeta face publice imagini din intimitatea ei. Cântăreața și-a ținut viața sentimentală departe de lumina reflectoarelor.

 

Într-un interviu mai vechi, Alina Eremia a dezvăluit că povestea de iubire pe care o trăiește cu Edi Barbu reprezintă și o sursă de inspirație pentru cântecele ei: „Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. ‘Aș da’ este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi”.

 

Edi Barbu, iubitul Alinei Eremia, îi este alături cântăreței de aproape 7 ani, cei doi având o relație extrem de sudată, pe care o țin însă departe de ochii curioșilor. Acesta ocupă o funcție de conducere în cadrul unei companii multinaționale. Este mare iubitor de sport, se antrenează zilnic la sală și practică luptele de contact și kick-boxul. Edi Barbu este pasionat de sporturile extreme, cum ar fi parașutismul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest