Dureros. Ce a postat soţia lui Nosfe după ce soţul ei a părăsit Chefi la Cuţite

 

Nosfe a fost eliminat în cel de-al 10-lea battle la Chefi la cuțite, în ediția de pe 8 noiembrie 2022. Concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu a obținut cel mai mic punctaj, iar colegii au mărturisit că a fost un ajutor de nădejde, dar și un om excepțional.

Reamintim că Chefi la cuțite este o emisiune înregistrată, iar regretatul Nosfe s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2022. Sincere condoleanțe familiei!

La doar trei săptămâni de la moartea artistului, soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare pe contul personal de Instagram a lui Nosfe despre toată experiența de la Chefi la cuțite, acolo unde a apărut alături de soțul ei.

''Pentru noi mâncarea a fost încă un mod prin care ne-am spus “TE IUBESC”. Mâncarea ne-a ajutat să îi arătăm Irisucăi ce inseamnă grija, ce înseamnă mesele în familie, cum mâncarea are mult mai mult gust atunci când te așezi la masă cu oameni pe care îi iubești și ce greutate au cuvintele “sărut mâna pentru masă”!

Când am decis să mergem la @chefilacutite singurul lucru pe care ni l-am propus a fost să fim noi așa cum suntem în fiecare zi din viața noastră. Să fim recunoscători pentru fiecare emoție pe care o vom trăi, pentru fiecare om pe care îl vom cunoaște, pentru fiecare lucru nou pe care îl vom afla despre mâncare și pe care apoi îl vom putea recrea în bucătăria noastră, pentru familia noastră.

Surprinzător pentru noi și pentru lumea asta în care trăim, am primit la schimb exact același lucru pe care noi l-am pus acolo, pe bancuri. Am câștigat amândoi niște frați și niște surori, am descoperit niște suflete imense care nu se văd prin ecran sau care nu se văd deloc la televizor.

Ce pot să le mai spun acum acestor oameni este că ne putem simți iubiți de Dumnezeu cu adevărat pentru că NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta, că cei cu ochi în suflet au avut lecții grele de învățat de la el și că el a găsit mereu loc în inima lui pentru fiecare om cu care și-a încrucișat drumurile.'', este mesajul postat de soția artistului, Mădălina Crețan, pe contul personal de Instagram a lui Nosfe.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest