Echipa câștigătoare a amuletei și jokerului de 1.000 de euro la America Express

 

Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a câștigat competiția pentru amuletă la America Express, depășind celelalte două echipe: Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Jean și Dinu Gavril. După o probă dificilă și o penalizare de 10 minute, cei doi au reușit să termine primii, obținând astfel a patra lor amuletă. În plus, au fost răsplătiți cu un joker în valoare de 1.000 de euro, pe care l-au dedicat nevestelor lor.

Epuizarea fizică și mentală a concurenților

Competiția pentru amuletă la America Express a fost una dificilă și a pus la încercare toate echipele. Concurenții s-au confruntat cu situații neprevăzute și au depus mult efort pentru a reuși să învingă. Cu toate acestea, efortul depus a dus la epuizare fizică și mentală pentru toți cei implicați.

Acceptarea înfrângerii de către echipa de pe locul doi

Echipa formată din Jean și Dinu Gavril a acceptat înfrângerea cu fair-play și a felicitat echipa câștigătoare. Chiar dacă nu au reușit să obțină amuleta, cei doi frați nu s-au arătat afectați și au declarat că sunt mulțumiți de performanța lor și că știu să piardă cu demnitate.

”Asta a fost soarta, putea să îi cadă și lui. Chiar a fost greu. Nu e ca și cum primul joc pe care îl pierdem. Știm să pierdem cu capul sus. Nu a fost niciun fel de problemă. Suntem pe prieteneală, băiețeală, ne-am luat în brațe, i-am felicitat și bravo frate.”, a spus Jean Gavril la America Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest