Echipele celor trei Chefi se confruntă, în această seară, în primul battle culinar. Chef Sorin Bontea: ”Va fi haos!”

 

 

Ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 aseară, de la 20:30, s-a situat pe locul întâi în topul preferințelor telespectatorilor la nivelul publicului urban și al celui național. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, pe segmentul publicului urban, Antena 1 s-a situat aseară, în intervalul de difuzare a emisiunii Chefi la cuțite (20:27 – 23:52), pe primul loc, cu 6.1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16.6%, urmată de ProTV, cu 5.4 puncte de rating și o cotă de piață de 14.7%. La nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost, de asemenea, prima opțiune a telespectatorilor, cu o audiență medie de 6.3 puncte de rating și 17% cota de piață, urmată de ProTv, cu 6 puncte de rating și 16.1% cota de piață. În minutul de aur 21:49, aproape 1,6 milioane de telespectatori au urmărit cea de-a doua probă din bootcamp-ul Chefi la cuțite, care a definitivat echipele Chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt gata pentru cele mai aprige înfruntări gastronomice ale sezonului 10 Chefi la cuțite! Cei trei maeștri ai bucătăriei și-au ales concurenții cu care și-au format echipele în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 aseară, de la 20:30. Așadar, după cea de-a doua probă din bootcamp, care i-a provocat pe concurenți să gătească orez, Chefii și-au tras la sorți noile culori care le reprezintă echipele și au nominalizat competitorii cu care intră în battle-uri dintre cei rămași în cursă. Astfel, fiind vorba despre un sezon aniversar, echipele Chefilor poartă în această competiție nuanțe prețioase: aurul alb reprezintă echipa lui Sorin Bontea, aurul roz este purtat de echipa lui Florin Dumitrescu, iar aurul galben i-a revenit echipei lui Cătălin Scărlătescu. Componența fiecărei echipe, conform alegerilor făcute de Chefi, este, după cum urmează: Sorin Bontea intră în luptă cu Angelo Quintanar (Paco), Gheorghe Nicolae, Gabriel Drăgușanu, Andrei Mihalcea, Carmen Cojocar, Sorin Ilieș (cuțitul de aur) și Arminia Lorena Grad; echipa lui Florin Dumitrescu este formată din Titus Antonescu, Roxana Crudu (Oxy), Raluca Luciana Todea, Dan Manciu, Florin Dragomir (cuțitul de aur), Ștefania Laura Pop și Ahmad Daas; iar echipa lui Cătălin Scărlătescu este alcătuită din Adrian Stroe (cuțitul de aur), Mădălina Cafadaru, Brigitta Gheorghe, Lina Chirilă, Cătălin Boroica, Maria-Florina Stan și Robert Mihăilescu.

În această seară, concurenții vor trăi alături de mentorii lor emoțiile primului battle, care întețește competiția și aprinde spiritul de luptă în bucătăria Chefi la cuțite. Presiunea gătitului contracronometru pune la încercare priceperea, dar și încrederea competitorilor în forțele proprii, iar așteptarea voturilor primite din partea juraților invitați urcă tensiunea la cote maxime. ”În sezonul 10 mă aștept la ceva super-special. Sunt pregătit pentru orice!”, a declarat Florin Dumitrescu. ”Va fi destul de greu, destul de complicat. Va fi haos!”, a anunțat Sorin Bontea. Degustătorii chemați să jurizeze primul battle vor decide echipa câștigătoare, iar celelalte două echipe vor intra apoi la duel pentru a evita cea dintâi eliminare a acestui sezon. Dincolo de adrenalina confruntării gastronomice, acțiunea de la bancurile de lucru va fi condimentată de o surpriză. Despre ce surpriză este vorba, ce echipă va câștiga și cine va fi primul concurent eliminat din competiția sezonului 10 telespectatorii vor afla în seara aceasta, în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1, de la 20:30.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest