Elena Gheorghe își duce copiii într-unul dintre cele mai exclusiviste resorturi din Antalya! „Și-au dorit foarte tare acest lucru”

 

Răsfăț total pentru copiii cântăreței, care se vor distra într-unul dintre cele mai frumoase resorturi din stațiunea Belek.

 

A devenit o obișnuință pentru cântăreață vacanța de vară în însorita Antalya. La fel ca anul trecut, și acum, Elena Gheorghe a plecat cu cei mici într-una dintre cele mai căutate stațiuni de pe Riviera turcească, unde i-a dus într-unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracții din Belek. Cântăreața își va duce fetița și băiatul în pracul de distracții Land o Legends din Belek, unde vor petrece o zi întreagă. Vedeta a menționat că cei mici și-a fi dorit să se cazeze chiar la resortul care include acest parc de distracții, dar a decis că o zi este perioada propice în care poate face față programului dintr-o astfel de locație.

 

Astăzi vom avea nevoie de toată energia din Univers, pentru că mergem la Land of Legends cu copiii. Și-au dorit foarte tare acest lucru. Mai mult, ei și-au dorit să ne cazăm acolo, dar am zis că n-aș putea să stau toată vacanța prin toate toboganele și prin toate locurile de joacă, care sunt inepuizabile acolo, așa că mergem o zi și o să facem față.”, le-a transmis Elena Gheorghe fanilor ei.

 

În vacanța de anul trecut, Elena Gheorghe, a întâmpinat probleme pe aeroport: Când am ajuns acolo, după o oră de stat la coadă, ne-au spus că nu suntem pe lista de zboruri pentru Antalya. Nu vă spun ce față am făcut. Eram bună de pus în filmele de groază, efectiv mi-a picat fața. Nu știam ce să fac și cum să reacționez, mai ales că erau și cei mici și ei oricum erau foarte afectați când au auzit că noi n-o să mai plecăm în Turcia. După ce am arătat dovada plății, cum aveam biletele rezervate ș.a. , am mai așteptat vreo jumătate de oră. Nu era nici vina lor, nu prea am înțeles a cui era vina. Concluzia a fost că am luat biletele prea din scurt. (...) Nu eram foarte fericiți că plecăm în vacanță, dar după pățania asta eram de trei ori mai fericiți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest