Elena Gheorghe și-a dezvăluit secretul: ce alimente a scos definitiv din meniu!

 

Mamă a doi copii, artista își menține silueta perfectă. Ea a mărturisit care sunt secretele alimentației sale.

 

Elena Gheorghe, 37 de ani, este mai în formă ca niciodată. Multe doamne la această vârstă și-ar dori să arate ca ea. Însă artista a dezvăluit că face eforturi pentru a-și menține silueta de invidiat. Cântăreața a mărturisit că nu mai mănâncă deloc carne, la fel se abține și de la brânzeturi, cu excepția unui singur produs de acest fel: telemeaua. În plus, face tot posibilul să mănânce cât mai natural și sănătos, de aceea a renunțat la prăjeli, preferând să consume alimentele crude.

 

Vedeta a dezvăluit că mâncarea ei preferată pe timp de vară este pepenele. Cu atât mai mult, cântăreaței îi place să mănânce pepene roșu cu brânză sărată. Artista preferă pepenele cu brânză sărată încă din perioada copilăriei, iar de fiecare dată când mănâncă această combinație își amintește cu drag de acele vremuri. Însă unul dintre alimentele pe care le consumă zilnic este sucul de țelină apio. De altfel, așa se trezește, cu această băutură, care o ajută atât în privința siluetei, cât și a tenului.

 

„În primul rând carnea (n.red. a scos), nu mai mănânc decât pește. Brânzeturi, foarte rar, doar telemea. Încerc să mănânc cât mai puțin procesat, adică mai pe natural, mai pe crud, mai pe nefiert, neprăjit. Practic, mănânc foarte sănătos. În fiecare dimineață îmi prepar sucul de țelină apio, pe care țin neapărat să îl beau și din motive de beauty, dar și ale sănătății, este extraordinar”, a declarat Elena Gheorghe, pentru impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest