Elena Ionescu are un nou iubit

 

Elena Ionescu a vorbit deschis despre viața ei sentimentală și a recunoscut că are un nou iubit. Artista nu a mai lăsat loc de alte interpretări și a oferit detalii despre bărbatul care a cucerit-o. Ce a mărturisit cântăreața.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Elena Ionescu a mărturisit că este într-o relație. Chiar dacă spune că este fericită, artista susține că nu poate spune momentan dacă povestea de dragoste va fi sau nu de durată, pentru că sunt încă la început.

Cu atât mai mult, Elena Ionescu a mărturisit că este fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Artista susține că va lăsa timpul să decidă în cazul relației. Cântăreața peferă să se bucure de prezent.

„Nu am ce să comentez, pentru că suntem relativ la început. Nu pot să spun că este ceva de durată sau că va fi, că nu știu încă. Într-adevăr, ies cu cineva, mă văd, dar vedem, să lăsăm timpul să vedem ce se întâmplă. (...) Ce este cel mai important este că sunt fericită, sunt împlinită din toate punctele de vedere”, a mărturisit Elena Ionescu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest