Elena Ionescu este o femeie singură: „N-am ajuns până acolo”

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, fosta componentă a trupei Mandinga a anunțat că s-a despărțit de bărbatul cu care s-a întâlnit în ultima perioadă.

 

În urmă cu trei ani, Elena Ionescu divorța de Dragoș, tatăl copilului ei. De atunci, în spațiul public nu a mai apărut nicio informație despre o nouă relație a fostei vocaliste de la Mandinga. Până de curând, când s-a speculat că ar fi cu un bărbat. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, artista a dorit să facă lumină în această privință. Ea a spus că s-a întâlnit cu respectivul bărbat în câteva rânduri, dar nu au ajuns să formeze un cuplu.

 

”Nu, nu am o relație, așa cum s-a scris! Nu am legătura cu povestea respectivă, s-a făcut o întreagă poveste degeaba, nu mai sunt, adică nici n-am fost. Ne-am cunoscut ca oameni, dar n-am ajuns până acolo. Am ieșit, dar n-am ajuns să formăm un cuplu. Nu mai există în viața mea și nu a fost”, a zis Elena Ionescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

În ceea ce privește relația cu Dragoș, fostul ei soț, artista spune că aceasta decurge cât se poate de normal, în sensul în care ambii părinți încearcă să aibă grijă de cel mic și să-i ofere tot ce este mai bun: ”Cu tatăl copilului mă înțeleg la fel cum ne înțelegeam din totdeauna, după ce ne-am despărțit, de trei ani de zile, singura sarcină pe care o avem este să avem grijă de copil, fiecare pe partea lui, ne înțelegem omenește, dar nimic altceva. Băiatul locuiește cu mine și în weekend merge la el”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest