Elena Merișoreanu ajunge pe masa de operație: „Sper să termin cu bine”

 

Elena Merișoreanu va fi operată la picior, înainte de sărbători. Ei bine, în exclusivitate pentru Antena Stars, cântăreața de muzică populară a vorbit despre operație, dar și despre analizele pe care le-a făcut.

Elena Merișoreanu a precizat că a făcut analizele, iar acestea au ieșit excelent. Mia mult decât atât, medicii i-au mărturisit că are analize de domnișoară, astfel că vârsta nu și-a pus accentul asupra sănătății sale.

„Am făcut analize, mi-au ieșit foarte bine, s-au și mirat doctorii. Mi-au spus că la vârsta mea am analize de domnișoară”, a mărturisit cântăreața de muzică populară.

De asemenea, interpreta de muzică populară a precizat că se va opera săptămâna viitoare, iar asta este sigur, deoarece trebuia să ajungă să o facă și pe asta.

„În cazul ăsta, mă operez săptămâna viitoare în mod sigur, pentru că nu te pune pe masa de operație până nu ai toate analizele. Sper să termin cu bine, asta este, trebuia să o fac, că nu se mai putea. Mă operez la celălalt picior, dar, uite, colegul meu Constantin Enceanu s-a operat și se simte extraordinar de bine, a fost la filmări, umblă”, a mai adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest