Elena Merișoreanu, despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: "Ruşine!"

 


Filmarea cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a devenit virală pe internet și puțini sunt cei care nu au văzut încă imaginile. Elena Merișoreanu intervine în scandalul momentului și vorbește despre ceea ce s-a întâmplat între cei doi soți aflați în plin proces de divorț.

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparam. Rusine sa-i fie lui Reghe ca a ridicat mana asupra mamei copilului lui, rusine sa-i fie! Ea a tinut, saraca de ea, familia si se zbate pentru copiii ei.", a spus Elena Merișoreanu potrivit romaniatv.ro.

"Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital si el intre timp se distra. Ea habar nu avea, saraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparam. Toata familia mea este langa ea. Sunt in lacrimi ca ea a patit o asa rusine, sa ridice mana. Cum si-a putut permite sa faca asa ceva. Este rusinos ce s-a intamplat. Deocamdata, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familista, este o fata extraordinara”, a mai spus Elena Merișoreanu potrivit aceleiași surse.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest