Elena Merișoreanu i-a cumpărat casă nepotului: „Am zis să aibă!”

 

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară, se bucură de o familie frumoasă și împlinită. Cântăreața are grijă să le ofere nepoților tot ce e mai bun, așa că pe cel mai mare dintre ei l-a surprins cu o casă!

În exclusivitate pentru Antena Stars, Elena Merișoreanu a mărturisit că i-a luat o casă nepotului ei pentru ca tânărul să se bucure de intimitate, cu toate că și acolo unde locuia avea, mai ales pentru că avea intrare separată.

Cântăreața a vrut să îi facă o bucurie nepotului ei pentru că este cuminte. Elena Merișoreanu i-a cumpărat proprietatea tânărului în apropiere de locuința ei, iar acesta o vizitează pe jos, nu cu mașina.

„La vârsta mea am tot ce-mi trebuie și trebuie să-mi răsfăț nepoții. Am patru nepoți și normal că cel mai mare a avut prioritate. Am zis să aibă și el intimitatea lui, deși avea și acasă aici, avea intrarea lui separată, apartamentul lui, dar știi cum sunt tinerii, voi tinerii trebuie să fiți complet separați. E un copil cuminte și de aceea am vrut să fie și el așa cum îi place. Vine pe jos prin Centrul Vechi, nici nu vine cu mașina”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest