Elena Udrea a leșinat în curtea închisorii şi a fost transportată de urgență la spital

 

Elena Udrea a trecut prin momente de panică în decursul zilei de 3 noiembrie. Aceasta a leșinat în curtea închisorii în care se află în prezent, fiind transportată imediat la spital. Fostul ministru se află de câteva luni în Penitenciarul Târgșor, în urma condamnării de șase ani cu executare pe care a primit-o, în dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea a prezentat anumite amețeli suspecte încă de dimineața, iar aceste simptome s-au agravat, aceasta leșinând, la scurt timp. După ce primește toate îngrijirile de care are nevoie pentru a fi pusă din nou pe picioare, Elena Udrea va fi adusă din nou în detenție. 

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare.”, a fost mesajul transmis de oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Potrivit stirileprotv.ro, aceasta ar fi ajuns la unitatea de primiri urgențe, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest