Eliminare șoc de la Chefi la Cuțite: „Îmi este rușine! Nu mai merg în bucătărie”

 

Echipa lui Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent, asta după ce preparatul pregătit a primit doar 5 puncte.

 

În ediția de aseară a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10, unul dinte concurenți a părăsit întrecererea. Gigi din echipa lui Sorin Bontea și mama Lina, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, au fost la duel. Eliminarea a fost una neașteptată, asta pentru că Lina Chirilă a fost cea care a părăsit competiția, asta după ce a acumulat doar cinci puncte la preparatul său.

 

În mod firesc, Chef Cătălin Scărlătescu a fost dezamăgit de preparatul concurentei din echipa lui, asta pentru că Lina Chirilă a pregătit risotto cu curry. „Cum să faci risotto cu curry. E cel mai ciudat lucru pe care l-am mâncat. Cum să bagi parmesan cu curry. I-am dat doi. A fost spumantul nostrum din echipă. A plecat cu 5 puncte”, a comentat chef Scărlătescu.

 

Mama Lina nu a mai vrut să pășească în bucătărie fiind supărată de ceea ce a pregătit. ''Am greșit condimentul și gata. Îmi este rușine, nu mai merg în bucătărie. Îmi este rușine! Mă duc acasă. Eu am căzut. Pe de altă parte am ajuns în battle-ul 6. Am câștigat și cuțit și polonicul de aur, pentru mine este o favoare'', a declarat Lina Chirilă la Chefi la cuțite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest