Eliminare șoc la Chefi la Cuțite! Nimeni nu se aștepta: „Este o farfurie asumată”

 

Mulți îl vedeau drept unul dintre favoriți la câștigarea întrecerii, dar concurentul a părăsit premature Chefi la Cuțite.

 

Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a părăsit prematur Chefi la Cuțite. Doar trei puncta a primit Florin Dragomir pentru dish-ul cu spaghete, surprinzând pe toată lumea. Nota a fost explicată de chef Scărlătescu: ”Când începem să căutăm prin spaghetele alea.. niște anghinare, niște măsline, creveți, piersică, prune ...E cea mai de doamne ferește!”

 

Nimeni nu se aștepta ca Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Chef Florin Dumitrescu, să părăsească atât de devreme competiția. Dar concurentul și-a asumat eliminarea: ”Am riscat cu ceva ce am făcut, nu a fost ok. (...) Este o farfurie asumată, este o greșeală asumată, este o greșeală pe care nu am să o mai fac, dar este o greșeală ce mă motivează în acest moment ca eu, cândva, să reușesc să îi dovedesc lui chef Dumitrescu, prin acel preparat, că nu este pentru prima oară în viața mea când l-am gătit și că doar a fost o zi proastă astăzi pentru mine, că nu l-am executat corect.”

 

Când a intrat în competiție, Florin Dragomir povestea că a îmbrățișat meseria încă de la 16 ani: „Munceam în timp ce eram la liceu, voiam să fac niște bănuți. Am învățat bucătărie în cadrul unui lanț hotelier din București. Munceam în timp ce eram la liceu. Așa am descoperit că-mi place bucătăria și am continuat o carieră în domeniu. Stau în bucătărie 15-17 ore. De atunci am descoperit pasiunea pentru gătit. Îmi place bucătăria, altfel nu cred că rămâneam în domeniu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest