Elon Musk nu a intrat în România, spune o sursă din Ministerul Afacerilor Interne

 

Elon Musk și Angelina Jolie nu au participat la petrecerea de la Castelul Bran, care a avut loc duminică seară, au confirmat două surse din Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru Libertatea.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat un înalt ofițer din MAI, care a rugat să i se păstreze confidențialitatea. 

„După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta. 

Luni, două surse din MAI au spus pentru Libertatea că Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România. Ambii sunt cetățeni americani și ar fi aparut în evidența unuia dintre punctele de frontieră ale țării, indiferent care ar fi fost calea pe care ar fi ajuns în România.

Angelina Jolie a fost văzută și fotografiată, în weekend, în Los Angeles, în timp ce mergea la cumpărărturi, alături de fiica ei de 14 ani, Vivienne. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest