Elwira și Mihai Petre se confruntă cu probleme de sănătate

 

Elwira și Mihai Petre sunt activi în mediul online și împărtășește momentele importante cu fanii. De această dată, cei doi soți le-au mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că trec printr-o perioadă mai dificilă, după ce, încă din primele zile ale lui 2023 s-au confruntat cu probleme de sănătate.

Dansatorul, împreună cu soția sa, au postat un video în care se află în spital. Elwira și Mihai Petre poartă mască, la fel și cele două fiice ale cuplului.

Într-o postare distribuită pe Instagram, Mihai Petre a mărturisit că atât soția sa, cât și cele două fiice au început anul nu la fel de bine pe cât sperau.

Familia dansatorului este suspectă de gripă, iar medicamentele pentru această problemă se găsesc destul de greu în farmacii sau deloc, mai ales în această perioadă a anului, când numărul cazurilor de gripă este în creștere. Mihai Petre a spus că au reușit să găsească tratamentul necesar la vecini.

„Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate”, a spus Mihai Petre, pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest