Ema Uta ultima replică și pas în spate în scandalul lui Iulia Sălăgean: ”Ca în filme, șocant”

 

Iubita lui Alex Bodi vrea să pună punct conflictului pe care îl are cu fosta soție a omului de afaceri.

 

Scandalul dintre Ema Uta și Iulia Sălăgran s-a extins în ultima perioadă. Cele două dive și-au aruncat vorbe dure atât la Antena Stars, cât și în mediul online. Make-up artistul, într-o intervenție pe Instagram, a lăsat să se înțeleagă că vrea să pună punct acestui conflict.

 

„Pe bune dacă nu aș vrea să mulțumesc tuturor persoanelor care mi-au dat mesaj pe Instagram și mi-au spus să mă opresc, să deschid ochii, să încetez din a mai răspunde în vreun fel, pentru că balanța nu este în echilibru. Îmi spuneau să mă uit pe Youtube și să fiu atentă la detalii, pentru că situația în care mă aflu sau m-am aflat s-a repetat și înainte cu altcineva identic”, a spus Ema Uta, pe Instagram.

 

Actuala parteneră a omului de afaceri consideră că scandalul pe care îl are acum cum fosta soție a lui Alex Bodi este tras la indigo după conflictul Iuliei Sălăgean cu Bianca Drăgușanu. „Ca în filme, șocant, adică aceleași replici, aceleași declarații și când am văzut lucrul acesta, am zis că e o chestie...nu este o situație care se întâmplă acum pentru prima dată și se repetă, pentru că sunt niște probleme....Am decis să ies din această situație, să mă retrag, pentru că oricât de mult adevăr aș spune eu, niciodată nu o să ai putere în fața unei situații unde există copil, unde poți manipula cu ușurință”, a continuat iubita lui Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest