Emilia Ghinescu, mesaj din sala de fitness pentru haterii de pe internet: „Comentariile nu mă afectează”

 

Interpreta de muzică populară se antrenează intens în sala de forță pentru a demonstra tuturor că „vârsta este doar un număr”.

 

Emilia Ghinescu, 43 de ani, pare mai în formă ca niciodată. Îndrăgita interpretă de muzică populară și-a reluat antrenamentele de fitness și a postat pe contul personal de facebook un filmuleț însoțit de un mesaj destinat tuturor haterilor de pe internet. Frumoasa artistă a avut o atitudine vehementă și le-a transmis celor care fac comentarii răutăcioase că nu este deloc afectată de acestea. Ea a citat din instructorul personal, care la rândul său a citat din Arnold Schwarzenegger.

 

‘’M-am gândit mult dacă să postez acest filmuleț sau nu. Vă întrebați de ce? Sunt convinsă că vor exista din nou și din nou comentarii gen «Tu nu vezi că ai devenit bărbat?», «Ești urâtă!», «Ești plină de operații!». Ce să vedeți?! Ele nu mă afectează. Cei care fac sport știu ce vreau să spun. Eu apreciez femeile care au grijă de ele, care vor tot timpul să fie frumoase, pentru ele și nu pentru cineva anume! Vârsta este doar un număr! Referitor la comentariile urâte, Alin, antrenorul meu, a citat o replică absolut genială a lui Arnold Schwarzenegger, atunci când un individ i-a spus «Ești urât! Nu aș vrea să ajung niciodată ca tine»: «Stai liniștit! Nici n-ai să ajungi!». Genial, nu?”, a scris Emilia Ghinescu pe contul personal de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest