Ene Mihai a impresionat o Românie întreagă la Chefi la Cuțite! A gătit cu o singură mână: „Nu mă dau bătut!”

 

Concurentul cu o mână amputată a făcut imposibilul posibil. El a demonstrat unei țări întregi că se poate găti ajutându-se de un singur braț.

 

Ambiția și voința sunt, fără îndoială, două dintre marile calități ale lui Ene Mihai, concurent în sezonul 10 la emisiunea Chefi la cuțite. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a trebuit să se descurce toată viața cu o singură mână, având brațul stâng amputat din cauza unei boli necruțătoare. El a demonstrat unei țări întregi că are ambiția și perseverența necesare să depășească orice obstacol.  

 

El le-a povestit juraților de la Chefi la Cuțite drama prin care a trecut încă de la o vârstă foarte fragedă. "Am avut un cancer osos la umăr. A fost descoperit la 7 ani. Cea mai bună soluție a fost amputarea. Mama a luat decizia pentru mine și am întrebat-o 'Eu o să mai am prieteni și soție?'. Și tatăl meu a avut aceeași problemă, însă la picior. Acesta a refuzat amputarea și a decedat la scurt timp.", a declarat Ene Mihai, la "Chefi la cuțite".

 

Concurentul a reușit însă să treacă peste problema majoră cu care se confruntă și să-și depășească limitele: "Până acum m-am descurcat și mă voi descurcă în continuare. Nu mă dau bătut, Fac ce face o persoană cu două mâini. Pot să mă închei singur la ghete, la șireturi. Pot face orice, chiar dacă unora li se pare dificil."

 

Ene Mihai a fost înscris chiar de către soția sa la emisiunea culinară"Chefi la cuțite". Așadar, bărbatul a trebuit să o facă mândră de el, așa că a ales un preparat care i-a pus pe Chefi în dificultate. Concurentul le-a gătit celor trei jurați un preparat italienesc, și anume paste carbonara, care a fost pe placul doar a doi dintre aceștia, și anume Chef Cătălin Scarlatescu și Sorin Bontea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest