„Este daddy-ul meu!” Ce spune Bia Khalifa despre relația cu Sișu

 

Bia Khalifa, adevărul despre relația cu Sișu. Vedeta a decis să rupă tăcerea și să spună ce înseamnă, de fapt, artistul pentru ea. A dezvăluit că ori de câte ori întâmpină probleme, are vreun necaz, rapper-ul este prima persoană pe care o contactează, având mare încredere în sfaturile acestuia.

Blondina a spus că Șișu este primul om cu care vorbește dacă încasează mesaje răutăcioase pe rețelele de socializare, așa cum s-a întâmplat în trecutul nu foarte îndepărtat. Bia Khalifa îl consideră pe Șișu Tudor un „daddy”, apelativ cu dublu înțeles.

„Fericirea pentru mine înseamnă să fiu împlinită și financiar, în dragoste și în relațiile mele cu persoanele cu care mă înțeleg eu bine. Cea mai ok persoană cu care vorbesc despre chestiile astea (n.r. despre hate) este Sișu Tudor. Îl sun pe Sișu ‘Sișu, uite ce am pățit!’ (…) Toți primim hate pentru un motiv sau altul. Sișu e, oarecum, daddy-ul meu. E daddy. Daddy înseamnă tati. Pentru mine e daddy. Înțelegeți ce vreți!”, a mărtursit Bia Khalifa, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest