Facturile mari la energie l-au scos din sărite pe Mugur Mihăescu. ”Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”

 

Mugur Mihăescu a izbucnit din cauza scandalului cu facturile la energie și a făcut declarații îngrijorătoare în ceea ce privește modul în care sunt calculate facturile românilor. Acesta a susținut că românii sunt păcăliți atunci când primesc facturile la energie.

 Actorul Mugur Mihăescu a avut o reacție de revoltă în ceea ce privește situația cu facturile românilor la energie electrică. Acesta a comentat situația, făcând acuzații îngrijorătoare la modul în care sunt calculate tarifele pe care românii trebuie să le plătească. Actorul le-a transmis românilor că sunt păcăliți, deoarece facturile lor sunt calculate la consumul mediu lunar din anul 2021.

”Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic în loc să măture pe jos cu acești asasini. Dar, dincolo de asta, tiparnița care a funcționat timp de 2-3 ani de zile în ultimul timp astăzi trebuie să tragă înapoi banii din piață, să-i ardă, pentru că doi ani au asasinat toate economiile. Când ne-au închis, au închis lumea timp de 2 ani. Acuma a venit decontul. De ce vă mirați? Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi. Ați uitat la început să precizați că va trebui să facem și baie în doi. Va trebui să avem vecini care să ne pârască dacă ținem becul aprins, dar trebuie să încărcăm mașina electrică cu care să salvăm planeta. Și dacă încarci o mașină electrică, plătești 1.000 de euro pe lună ca s-o încarci. Deci toate această mascaradă este făcută ca să acopere ceea ce, de fapt, au distrus acum 2 ani. În 2020 au distrus economia mondială și au început folosească acea tiparniță. Toată masa monetară, fie că e virtuală, fie că este fizică, trebuie arsă pentru că ea nu susține și nu se vede, în schimb, lumea nu mai are încredere în hârtii. Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”, a declarat actorul pentru Antena 3.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest