Fane Văncică, ridicat de mascați! De ce este acuzat interlopul!

 

Fane Văncică s-a trezit în această dimineață cu bătăi în ușă. Erau mascații. Aceștia l-au pus la podea, l-au încătușat și l-au invitat la audieri.

 

În această dimineață, interlopul Fane Văncică a avut parte de o vizită surpriză: mascații i-au bătut în ușă, l-au ridicat din pat, l-au pus la podea, l-au încătușat, apoi i-au cerut să-i însoțească la secția de poliție în vederea audierilor. Acesta este cercetat într-un dosar penal în care este acuzat de privare de libertate. Într-un comunicat al Poliției Capitalei se arată că Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, în dimineața zilei de 27 septembrie 2022. Surse judiciare confirmă că ar fi vorba despre Niță Cami, cunoscut sub numele de Fane Văncică.

 

„În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Poliţia Capitalei.

 

La începutul lui septembrie, Văncică a publicat pe TikTok o filmare în care lovea cu picioarele o femeie. Atunci, polițiștii s-au autosesizat și l-au reținut pe bărbat pe Aeroportul Otopeni, în momentul în care se întorcea din Italia. Văncică a declarat în cadrul audierilor faptul că el și persoana vătămată “se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest