Fiica lui Brigitte Pastrama face tranziția spre viața de adult în Dubai

 

Fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Pastramă, a decis să-și mute fiica în Dubai și să trăiască acolo împreună cu ea. Începând cu luna septembrie, Sara va începe studiile în Emiratele Arabe Unite, iar Brigitte speră să îi ofere o viață mai bună, departe de anturajul negativ în care a intrat. După experiențele negative cu fiul ei cel mare, vedeta este hotărâtă să nu repete greșeala cu Sara și să o protejeze cât mai mult posibil. Într-un interviu acordat pentru Playtech, Brigitte a declarat că principalul motiv pentru care se mută în Dubai este fiica ei, deoarece nu dorește să o vadă să se afunde într-o poveste din care nu va mai putea ieși.

„Am ales să fac acest pas, de a trăi într-o altă ţară şi într-un alt mediu, dintr-un singur motiv. E legat de salvarea fiicei mele de anturajul acesta din România, care mie nu-mi place deloc. Influenţa modei occidentale e din ce în ce mai mare şi nu vreau ca fiica mea să se afunde într-o poveste din care mai apoi să nu mai poată ieşi. Îmi ajunge că l-am pierdut definitiv pe fiul meu mai mare. Nu vreau să repet povestea şi cu Sara!”, a spus Brigitte în interviul acordat.

Brigitte a explicat că Sara a intrat deja într-un anturaj negativ, iar comportamentul ei a început să se schimbe. Ea crede că în Dubai, fiica sa va avea parte de altă educație și va fi ferită de influențele negative ale prietenilor. „Unghii lungi, gene false, tot felul de prieteni care de fapt numai prieteni nu-ţi sunt. Iar de pe telefon cu greu o mai scot. Iar Dubaiul mi se pare varianta ideală pentru o schimbare”, a declarat Brigitte.

Deși este greu pentru ea să părăsească România și să își vândă afacerile, Brigitte consideră că este o schimbare necesară pentru fiica ei. „La vârsta mea nu-ți mai vine să faci asemenea schimbări radicale în propria-ţi viaţă. Să vinzi unele afaceri, să te muţi în altă ţară, să-ţi cumperi o casă nouă și apoi să aștepți luni întregi o viză de investitor și decizia finală prin care în sfârşit să-ţi poţi amenaja propria casă după gustul inimii!”, a spus ea. În plus, Dubaiul îi oferă o oportunitate de a-i oferi fiicei sale o viață mai bună și oportunități de studiu și carieră.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest