Fiica lui Vadim Tudor, declaraţii emoţionannte la cimitir. Ce spune despre tatăl ei: „Îl simțim prezent”

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, fiica lui Vadim Tudor a vorbit deschis despre bunurile păstrate de la tatăl lor, la 7 ani de la moartea acestuia. De altfel, Lidia Tudor a făcut mărturisiri și despre cum se simte mama ei.

Lidia Tudor a precizat că bunurile tatălui lor sunt puse într-o cutie și sunt păstrate foarte bine, în special cravatele lui. Ea mărturisește că Vadim Tudor avea aproximativ 500 de cravate, iar 300 încă sunt în casa unde ea locuiește cu mama și sora ei.

„Obiectele lui importante și cele mai personale le păstrăm, le avem într-o cutie și le păstrăm în continuare în camera lui. Și cravatele lui le avem, el avea 500 de cravate, iar noi mai avem cu siguranță în jur de 300”, a dezvăluit vedeta.

De altfel, fiica lui Vadim Tudor a declarat că ea, sora și mama ei îl simt prezent pe Vadim Tudor, chiar dacă el s-a stins din viață în urmă cu 7 ani.

„Acum că a trecut timpul și jocul inițial bineînțeles că s-a atenuat, trăim mult mai conștient cele întâmplate atunci. De obicei când trecem printr-o perioadă grea îl simțim mai prezent sau îl visăm. Prin prisma faptului că locuim unde am trăit toată viața, îl simțim mai prezent, pentru că toate lucrurile lui sunt acolo”, a continuat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest