Fiica Oanei Cuzino luptă pentru moștenirea tatălui! Cerere de strămutare a procesului!

 

Este război pe moștenirea lui Yoav Shtern între rudele acestuia și Naomi, fiica Oanei Cuzino.

 

Potrivit legislației românești, Naomi, fiica rezultată din căsătoria dintre Yoan Shtern și vedeta TV Oana Cuzino, ar trebui să fie unica moștenitoare a milionarului mort la 70 de ani. Dar pretenții asupra averii acestuia are și fratele său, precum și alte rude din Israel, care au deschis proces de succesiune, în care Naomi are calitate de pârât.

 

Naomi estemai decisă ca niciodată să lupte pentru drepturile ei succesorale. Tânăra a cerut mutarea procesului de succesiune de la Judecătoria Buftea la Tribunalul Ilfov. Totodată, fiica Oanei Cuzino și-a exprimat dorința ca acest proces să fie reluat de la zero. Totuși, rămâne de văzut dacă judecătorii îi vor aproba sau nu solicitarea.

 

În primăvara anului 2022, Yoav Shtern, în vârstă de 70 de ani, a ajuns la Spitalul Elias după ce a suferit multiple leziuni craniene, în urma unui accident petrecut chiar în curtea imobilului unde locuia. Milionarul s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, lovindu-se la cap. În ciuda eforturilor depuse de doctori, inima milionarului a încetat să mai bată.

 

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară. Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii din Snagov efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, se preciza în comunicatul poliției.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest