Fiica regretatei Lisa Marie Presley a devenit mamă

 

Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley, a devenit mamă de curând, în secret. Anunțul a fost făcut de soțul actriței, după ce a menționat-o pe fiica lor în cadrul unui ultim omagiu adus soacrei sale. Reprezentanții lui Riley au confirmat, de asemenea, informația.

Astfel, la 10 zile după tragica moartea a Lisei Marie Presley, fiica ei și soțul său, Ben Smith-Petersen, au făcut publică venirea pe lume a fetiței lor. Smith-Petersen a făcut dezvăluirea în timp ce citea o scrisoare în numele soției lui.

„Mulțumesc pentru că mi-ai arătat că iubirea este singurul lucru care contează în viață. Sper să pot să-mi iubesc fiica așa cum m-ai iubit tu, în felul în care i-ai iubit pe fratele și surorile mele.

Mulțumesc pentru că mi-ai dat puterea, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, latura rebelă, tenacitatea. Sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt produsul inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale”, a transmis Riley Keough drept ultim omagiu pentru mama ei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest