Flick și Denisa Filcea și-au creștinat copila! Ce loc special a ales Domnul Rimă!

 
+2 click pentru
galerie

Vedetele au ales un lăcaș de cult cu totul aparte, cu semnificații importante pentru Flick, pentru marele eveniment.

 

De când au devenit părinți, întreg universul lor să învârte în jurul Evei Maria. Din acest weekend, copila a devenit creștină. Denisa Flicea și Flick au ales o locație cu totul aparte pentru a o boteza pe cea mica, și anume satul natal al lui Flick. Acesta a ținut neapărat ca Eva Maria să fie botezată în aceeași cristelniță în care a fost scăldat și el, și mama lui, dar și bunicul acestuia, în urmă cu un secol.

 

Din acest weekend, Eva Maria este creștină.

 

Flick a avut grijă ca această zi să fie una cu adevărat specială și a ales ca fiica lui să fie botezată la biserica din satul unde el a copilărit, iar totodată în cristelnița în care a fost creștinat atât el, cât și mama și bunicul lui.

„Ne găsim, când vine seara,
Fericiți și ea și eu
Pentru că ne-am dus comoara
În fața lui Dumnezeu
🙏
Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu🤗”, a scris Flick pe Instagram

 

Odată cu venirea pe lume a micuței Eva Maria întreg universul preocupărilor celor două vedete s-a schimbat. După cum era de așteptat, micuța a reușit să unească și mai tare cuplul, care nu ezită să-și înștiințeze fanii cu tot ce se întâmplă în viața de părinți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest