Florin Cercel, declarații emoționante despre moartea tatălui său: ”Nu voi putea să...”

 

Florin Cercel încă trece prin clipe dificile, după ce cel care a fost un etalon al vieții pentru el a murit. Petrică Cercel a murit în urmă cu un an și jumătate, însă durerea pe care a lăsat-o în urma lui încă se simte printre cei care l-au iubit. Fiul său a vorbit despre ceea ce simte la Antena Stars, unde a spus că nu crede că va reuși vreodată să treacă peste acest obstacol al vieții lui.

În familia Cercel încă se simte durerea. Fiul său a mărturisit, în exclusivitate la Antena Stars, că tatăl său este cea mai importantă persoană din viața lui, fiind ”Dumnezeul lui”. Acesta nu își dorește să vorbească în continuare despre regretatul artist, spunând că nu crede că o să reușească să treacă peste durere și să se vindece.

Artistul nu și-a găsit liniștea, chiar dacă are în jurul lui o familie frumoasă de care se bucură în fiecare zi. Florin a spus că după moartea tatălui său, viața lui s-a schimbat radical și a reușit să se bucure mai mult de lucrurile din jurul lui și să nu mai pună atât de mult preț pe bani. Însă, Florin este norocos să aibă un copil care îl face să uite de greutățile care îi apasă sufletul.

”Nu pot și nici nu voi putea să vorbesc despre tatăl meu, pentru că Petrică Cercel rămâne cel mai mare om pe această lume. Va rămâne legenda mea și puterea mea. Am spus că pentru mine a fost și va rămâne Dumnezeul meu, cea mai importantă persoană din viața mea. După necazul acesta cu tata, am învățat mai multe. Să pun mai mult preț pe viața mea, să mă bucur mai mult de familie, de mama, de frați, de fata mea, de soție”, a declarat Florin Cercel la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest