Florin Dumitrescu a folosit amuleta pentru a-l salva pe Dan Manciu: „Nu îmi permit să-l pierd…”

 

Juratul nu a pregetat niciun moment pentru a-și păstra în competiție favoritul. Chef-ul are mare încredere în Manciu, pe care-l vede în semifinale.

 

Dacă în cazul Ștefaniei Pop ori al lui Florin, juratul nu a utilizat amuleta, iată că acum a făcut-o pentru Dan Manciu. Concurentul a avut o farfurie de doar 5 puncte, însă acest fapt nu a contat prea mult pentru Florin Dumitrescu care l-a salvat, considerând că acesta este unul dintre pilonii de bază ai echipei roz.

 

”Pun amuleta pe masă, pentru că nu îmi permit să îl pierd pe Manciu, în momentul de față. Este un om care ar trebui să ajungă în semi-finale din punctul meu de vedere, pentru că a ținut în spate toată echipa roz, el cu Oxy și cu Raluca. Am zis, amuleta aceasta este pentru ei trei, la dueluri. Au avut printre cele mai bune farfurii. L-am lăsat pe Florin să plece pentru că nu a demonstrat la individuale, Manciu a demonstrat de fiecare dată. Nu pot să îl las să plece”, a spus Florin Dumitrescu.

 

În mod firesc, Dan Manciu a fost copleșit de gestul pe care juratul l-a făcut, pentru că acesta a arătat câtă încredere are în el. ”Înseamnă foarte mult gestul acesta. Având în vedere că nu l-am dezamăgit până acum niciodată la niciun duel, prima dată când greșesc în 16 battle-uri, și când am greșit-o am dat-o de gard, adică nu puțin așa”, a spus Dan Manciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest