Florin Dumitrescu a rămas cu 3 concurenți: ”Nu înțeleg ce s-a întâmplat”

 

Dacă în ediția precedentî, juratul și-a folosit amuleta pentru a-l salva pe Dan Manciu, acum nu a mai avut ce să facă, iar echipa lui a fost decimată.

 

Miercuri seară, întrecerea de la Chefi la Cuțite a rămas mai săracă. Și în mod special echipa lui chef Dumitrescu, care a ajuns să mai numere doar 3 concurenți. Brigitte Gheorghe, pe care toată lumea o vedea în finală, a părăsit prematur emisiunea concurs. Cu o zi înainte, juratul reușise să-l salveze pe Dan Manciu, folosindu-și amuleta, dar acum nu a mai avut soluții.

 

La beattle, concurenții au fost distribuiți pe țări, urmând să pregătească preparate specific. Birgitta Gheorghe a nimerit Ungaria, dar preparatul ei, gnocchi cu papricaș, nu s-a ridicat deloc la nivelul așteptărilor. Astfel, chiar dacă toată lumea o vedea în finală, concurenta a fost nevoită să plece prea devreme din show-ul culinar de la Antena 1.

 

„Ne-ai obișnuit cu farfurii interesante, conceptuale.Ai făcut papricaș, să zicem, ca la bunica cu pastă de ardei la borcan foarte sărată. Nu ai lucrat deloc pe lângă ea, așa cum poți. Poți să faci farfurii mișto, nu înțeleg ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru ea și-mi pare rău că mă lasă cu o echipă formată din trei oameni. Noi am văzut-o în finală,” a spus chef Florin Dumitrescu.

 

Brigitta Gheorghe s-a arătat mai degrabă dezamăgită de reacțiile foștilor colegi de echipă, mai ales că nu se aștepta ca aceștia să se gândească mai degrabă la întreg și nu la individualități. „Ei se gândeau ce vor face în trei, echipa roz. Nu mi se pare că li s-a rupt inima când am plecat.”, a spus Brigitta Gheorghe


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest