Florin Dumitrescu a refuzat să-și folosească amuleta! Cine e al 14-lea concurent eliminat la Chefi la Cuțite?

 

Final de drum pentru unul dintre membrii echipei lui Florin Dumitrescu la show-ul culinar de la Antena Stars. Chef-ul a explicat de ce nu l-a salvat, desi putea să o facă.

 

În ediția de aseară de la Chefi la Cuțite un nou concurent a părăsit întrecerea. Este vorba despre Ștefania Pop, cea care a făcut ultimul dish la Chefi la cuțite, sezonul 10, deoarece ea este cel de-al 14-lea concurent eliminat. Tânăra a gătit o farfurie care a obținut doar 8 puncte. Astfel, lupta s-a desfășurat între Ștefania Pop și Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, cea din urmă fiind concurenta care a trecut mai departe.

 

Chiar dacă a părăsit întrecerea când se apropiau semifinalele, concurenta s-a arătat mulțumită de parcursul ei: ”Sunt foarte mândră că am ajuns până aici. Nu îmi imaginam că o să ajung așa de departe. Mi-aș fi dorit să mă duc mai aproape de semi-finală, dar cred că era cazul, evident, să ies și eu la un moment dat. Pentru mine, cu siguranță este un vis devenit realitate”.

 

Chef Florin Dumitrescu a avut posibilitatea să o salveze pe Ștefania Pop, dacă și-ar fi folosit amuleta. Dar a refuzat să facă acest lucru și a explicat și care sunt motivele. Juratul a dat vina pe inconstanța concurentei, apreciind că aceasta poate prinde din nou o zi proastă și astfel, el nu ar mai avea posibilitatea să salveze un alt concurent.

 

”Nu, nu e cazul, crede-mă. Tu riști astăzi, dar o să ieși mâine, ce faci? E o miscare mult prea riscantă, pentru că e posibil ca Ștefania să funcționeze astăzi, data viitoare, la următorul battle, va trebui, din nou, să aibă o zi proastă și să plece acasă și în momentul respectiv să nu mai am cum să îi salvez pe ei”, a spus Florin Dumitrescu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest