Florin Pastramă: „M-am enervat și am plecat acasă, la mama!” De ce s-a certat cu Brigitte şi s-a despărţit

 

Motivul pentru care Florin Pastramă s-a certat cu Brigitte. Potrivit declaraţiilor bărbatului, cei doi s-au certat de la nişte… jucării şi nimic mai mult. Afaceristul s-a supărat foarte tare şi s-a mutat înapoi la mama lui, unde a stat doar acasă, în post şi rugăciune.

„Eu m-am enervat foarte tare, de la două jucării. Și de acolo m-am enervat și am plecat acasă, la mama. Și asta a fost toată cearta noastră! Chiar vrem să facem o lună de miere, cu ajutorul Domnului! Pe cuvânt! Încă o lună de miere, tot am făcut trei ani de la căsătorie!

Am stat în post și rugăciune și l-am rugat pe Domnul Iisus să facă lumină. Și a făcut lumină!  Astăzi suntem împreună mai mult că la început. Adică suntem trup și suflet. Un singur trup în fața Domnului Iisus! Dumnezeu a îngăduit acest lucru între noi, ca Brigitte să își dea seama ce bărbat are lângă ea. Eu sunt copil de Dumnezeu, și eu și Brigitte. Noi suntem  copii de Dumnezeu, nu mai suntem din oameni. Și atunci Dumnezeu a făcut lumină. Dar am avut și mari ispite ca să gresesc…

M-au sunat, „hai la restaurant, hai în cluburi”, am zis nu. Eu până nu se termină divorțul, vreau să mă rog ca Dumnezeu să  termine acestă problemă. Și Dumnezeu a rezolvat-o cu ”Da” și ”Amin”. Ne iubim mai mult ca la început!

Am fost la notar să semnăm și de acolo am plecat împreună. Am semnat, în prima fază, ne-a dat 30 de zile. Prima dată când a apărut Brigitte la televizor am semnat. Și după aia ne-am certat, adică nu am mai vorbit. Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul de divorț la notar și s-a anulat. Suntem la fel ca la început!„, a declarat Florin Pastramă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest