Florin Salam, din nou bunic! Dani Stoian devine tată pentru a doua oară

 


Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști din țara noastră, se pregătește să devină bunic pentru a treia oară, iar bineînțeles că care și de ce să sărbătorească. Marea veste a fost dată printr-un story pe rețelele de socializare. Cei doi părinți au postat o imagine și cu ecografia bebelușului, dar și cu burtica de gravidă.

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam din căsnicia cu Fănica, se pregătește să devină tată pentru a doua oară. Băiatul manelistului radiază de fericire și a dat marea veste printr-o postare pe Instagram.

Fiul lui Florin Salam a publicat o imagine alături de soția sa însărcinată, dar și cu ecografia bebelușului. Cei doi au ținut totul departe de ochii urmăritorilor din mediul online, asta pentru că deși este prima imagine cu soția lui însărcinată, burtica acesteia este destul de mare, dovadă că au rămas discreți până acum.

Dani Stoian trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihaela, partenera lui de viață. Cei doi au împreună un fiu. Băiatul manelistului este un t ată responsabil și cu siguranță că abia așteaptă să își strângă în brațe copilașul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest