Florin Salam preferă banii în fața trending-ului: ”Toate nunțile la mine”

 

Regele Manelelor și-a stabilit prioritățile, iar locul pe care piesele sale îl ocupă pe YouTube nu e foarte important pentru artist.

 

Pentru Florin Salam, nunțile și celelalte evenimente la care este chemat sunt mult mai importante decât ierarhiile de pe Youtube. Manelistul nu este foarte interesat de trending, ci pune pe primul loc banii pe care îi încasează din evenimentele la care cântă live. Mai ales că onorariul său nu este deloc de neglijat, percepând între 5.000 și 10.000 de euro, în funcție de tipul petrecerii la care participă. Artistul își îndeamnă fanii să îl cheme la diverse evenimente private și mai ales la nunți, pentru că acolo, spune el, sunt „sacoșe cu bani”.

 

„Toate nunțile la mine, la șefu! Ce trending, dă-l Doamne iartă-mă de trending, lasă, nunțile, cash, sacoșile, la mine, tată!”, a spus Regele Manelelor în cadrul unei emisiuni online.

 

Nu cu mult timp în urmă, un site central a aruncat zvonul că Florin Salam ar fi murit. Artistul a fost nevoit să intervină live pe rețelele de socializare pentru a infirma această supoziție, iar mai apoi la Xtra Night Show a povestit că a rămas imun la astfel de știri, dar a vorbit și despre relația pe care o are cu nașul său, Adrian Minune.

 

„Sunt obișnuit de 20 de ani să aud, în fiecare zi, câte un zvon despre mine, că e de bine, că e de mai puțin bine, nu-și mai face efectul la mine, adică am devenit imun la știrile de acest gen. Orice om trece prin fel și fel de perioade.(...) Nășicu meu e la fel de ocupat, poate și mai mult. Ne întâlnim rar, pentru că muncim fiecare pe unde se poate și ne întâlnim, ne salutăm și recuperăm, într-o discuție de 5 minute, toată perioada în care nu ne-am văzut. Asta pleacă de la creier, de la respect și de la bun-simț”, a spus Florin Salam la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest