Florin Tănase și soția lui, Medeea, și-au botezat băiatul

 

Sărbătoare mare în familia fotbalistului Florin Tănase. Mijlocașul de la Al Jazira Club și soția lui, Medeea, și-au botezat băiatul. La șase luni de la naștere, micuțul Zian a fost creștinat, iar părinții lui au dat o petrecere fastuoasă în cinstea sa. Mai multe imagini de la evenimentul special din viața lor au apărut în mediul online.

Florin Tănase este unul dintre sportivii care aleg să fie discreți în cea ce privește viața personală și în special viața de familie. Despre sarcina soției lui, Medeea, lumea a aflat abia când tânăra mămică era la finalul celui de-al doilea trimestru. Partenera de viață a fotbalistului a ales să facă anunțul în mediul online, prin intermediul unei poze în care își punea în evidență burtica proeminentă. 

Acum, la jumătate de an de la naștere, Zian a fost creștinat, iar părinții lui i-au adunat pe cei dragi la o petrecere de botez de neuitat. În imaginile publicate pe contul de Instagram al fotbalistului iese în evidență proaspăta mămică. Medeea a purtat o ținută albă care a pus-o în valoare și a arătat că tânăra arată foarte bine la doar câteva luni de la naștere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest