Florin Zamfirescu, declaraţii emoţionante despre moartea lui Alexandru Arșinel: ”Era la sfârșit, se știa că e bolnav”

 

 


Vestea morțiil ui Alexandru Arșinel a lăsat o mare durere în sufletele celor care l-au cunoscut. Printre cei care îl plâng pe marele actor se numără și Florin Zamfirescu. Actorul a recunoscut că este profund îndurerat, însă se aștepta la această veste, având în vedere faptul că starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se înrăutățise. 

”Ceea ce mă surprinde pe mine, o spun zâmbind așa, toată lumea cu ocazia decesului, plecării dintre noi, a unor personalități se miră îngrozitor. Arșinel era bolnav, era la sfârșit, se vedea se știa. Normal, când îți moare de 95 de ani, cum a murit mama, m-am dus și am plâns și am suferit, era firesc, și la Arșinel e același lucru. S-a sfârșit o lume cu el, cu Stela, cu cei care s-au dus și mulți actori de teatru, de film, acum a venit rândul nostru”, a transmis Florin Zamfirescu.

Florin Zmafirescu a mărturisit că Alexandru Arșinel se număra printre cei mai mari artiști, care s-a luptat pentru a rămâne cât mai mult în viață. 

”Eu nu sotez pe nimeni să plângă la moartea mea în niciun caz, iar la moartea lui Arșinel un rămas bun merită. A fost un mare artist, a fost un om care și-a iubit meseria până la capăt, s-a zbătut pentru ea, s-a zbătut exagerat un pic că nimeni nu-l mai vedea pe scenă când el spunea de ce m-au scos din funcția de director. Omul la bătrânețe are scăpări, nu te mai poți baza. Arșinel a fost un actor foarte important și plurivalent”, a mai spus Florin Zamfirescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest